Tuotamme taloushallinnon palvelut ammattitaitoisesti, luotettavasti ja yhteistyössä teidän kanssanne. Käytössämme ovat modernit taloushallinnon järjestelmät, joiden avulla yhteistyö sujuu hyvin ja hallintoon liittyvät tiedot ovat aina saatavilla sähköisessä muodossa reaaliaikaisesti.
Olemme myös sähköisen taloushallinnon asiantuntijoita ja käytössämme on Procountor. 

Muita käytössämme olevia ohjelmia ovat Mepco (palkat), M2 (matkalaskut) ja Accuna (raportointi- ja budejtointi).

Kirjanpito

Kirjanpito on jokaisen organisaation lakisääteinen velvollisuus, johon perustuu valtaosa yhteisön tuottamasta taloudellisesta aineistosta.

On sitten kyse taloushallinnon kokonaisulkoistuksesta tai pelkästä neuvontapalvelusta, olemme mielellämme tukenanne.

Palkanlaskenta

Järjestösektorilla noudatetaan usein rinnakkaisia työehtosopimuksia, joiden lisäksi sovelletaan paikallisesti sovittuja työehtoja. Tämä tekee järjestösektorin palkanlaskennasta ehkä vähän tavallista haastavampaa.

Meillä tiedostetaan järjestöjen palkanlaskennan erityistarpeet ja siksi kannattaa olla yhteydessä, jos järjestössänne tarvitaan apua palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä.

Ostolaskut ja Maksuliikenne

Taloushallinnon palvelut sähköistyvät nopeasti ja ensimmäisenä tyypillisesti tämä näkyy ostolaskujen käsittelyssä.

Meidän kauttamme järjestönne ostolaskujen käsittely sekä maksuliikenne tehostuu ja samalla teidän aikaanne vapautuu tärkeämpiin tehtäviin.

Henkilöstöhallinto

Järjestöjen ylivoimaisesti arvokkain resurssi on henkilöstö. Siksi haluamme tarjota teille henkilöstön hallinnointiin tukea.

Meidän kauttamme on mahdollista hankkia modernit työkalut sekä järjestelmät, joiden avulla henkilöstöhallinnon toiminnot helpottuvat.

Raportointi

Järjestösektorilla raportoinnille asetetaan usein vaatimuksia, jotka poikkeavat yritysmaailman tarpeista ja siksi on tärkeää, että palveluntarjoaja ymmärtää nämä tarpeet.

Tarjoamme kumppaneillemme raportointipalvelut niin rahoittajien kuin järjestön oman päätöksenteon tarpeisiin.